. China Stainless steel kamar resik Air padusan kanggo Air Debu ing Employee Produsèn lan Supplier |Qianqin

Kamar resik stainless steel Air padusan kanggo Air Debu ing Employee

Katrangan singkat:

Produk seri padusan udara Qianqin minangka jinis peralatan pembersih parsial universalitas sing kuat.Kanthi struktur novel, katon ayu, mlaku dipercaya, konsumsi kurang, hemat energi lan pangopènan trep, iku digunakake digunakake ing elektron, mesin, medicine, foodstuff, werna packing, pangan, engineering biologi lan industri liyane lan lapangan riset ilmiah.Biasane dipasang ing antarane kamar sing resik lan kamar sing najis.Nalika wong lan barang mlebu ing kamar sing resik, mula kudu diunekake.Udhara resik sing diunekake bisa nyingkirake bledug saka wong lan barang lan bisa nyegah sumber bledug mlebu menyang wilayah sing resik.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Pancuran udara kamar bersih stainless steel/pancuran udara otomatis prinsip:
Udhara ing njero padusan udhara pisanan disaring miturut aksi penggemar lan mlebu ing tangki tekanan statis.Sawise disaring nganggo panyaring udara kanthi efisiensi dhuwur, udhara sing resik metu kanthi cepet saka nozzle padusan udara.Malaikat nozzle bisa diatur.Bisa èfèktif jotosan metu bledug ditempelake ing wong lan lumahing barang.Lebu sing diunekake mlebu menyang saringan udara efisiensi primer maneh, nyebar lan tekan tujuan padusan udara.

Parameter produk

Model QH-AS01 QH-ASA02 QH-ASA03 QH-ASA04
Ukuran njaba (mm) 1290*1000*2100 1290*1500*2100 1390*2000*2100 1390*2500*2100
Ukuran internal (mm) 790*1000*2000 790*1500*2000 790*2000*2000 800*2500*2000
sumber daya AC 380V, 220V utawa AC 110V, 50/60Hz
Daya sing dikonsumsi 1100W 1500W 2200W 2500W
Ora ana nozzles 12 bêsik 18 iji 24 bêsik 48 bêsik
Kacepetan hawa 20-25m/s
Wektu udan udara 0-99s luwes, standar 10s
Filter hepa H13 utawa H14, 99.99%@0.3um utawa 99.995%@0.3um
Bahan SUS201, SUS304, Baking rampung opsional
NO. Kapasitas wong 1-2 2-3 3-4 4-6
Garansi 1 taun
Swara Basa Inggris
Tetembungane Spesifikasi bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan

Rincian produk nuduhake

Item sing disesuaikan saka pelanggan luar negeri

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (3)
Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (4)
Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (5)

Proses Produksi

Kita ngontrol kualitas produk kanthi ketat saka tuku bahan mentah, sajrone produksi nganti pengiriman, lan kita kudu nguji siji-siji sadurunge dikirim menyang pelanggan.Bengkel kami yaiku kamar resik ISO 8.

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (1)
Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (7)

Kintunan

Kanggo masalah kiriman, kita bisa ngutip EXW, CIF, FOB, lan liya-liyane, lan kita uga duwe ekspedisi kargo profesional sing nyedhiyakake layanan kargo kanggo kita, ora ketompo apa sing pengin dikirim kanthi ekspres, sepur, darat, udara utawa segara.

Kita bakal nyuplai manual perakitan kanggo pelanggan yen padusan udhara kapal kanthi unassembly

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (8)

Lan kita bakal Pack ing plywooden yen LCL.

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (9)

Situs Majelis saka Pelanggan

Download Air Shower ing Situs Pelanggan

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (10)
Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (6)
Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (11)

Industri Aplikasi Produk

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (13)

SERTIFIKAT KITA

Produk kami memenuhi CE, FCC, ROHS FDA, sistem mutu ISO.

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita