. China Qianqin Modul Kamar Resik Terminal HEPA Filter Box Produsen lan Supplier |Qianqin

Qianqin Modul Clean Room Terminal HEPA Filter Box

Katrangan singkat:

Kothak unit filter HEPA minangka piranti panyaring terminal sing cocog kanggo sistem AC kelas 1000, 10,000, lan 100,000.Bisa digunakake kanthi akeh ing pemurnian sistem AC ing industri farmasi, kesehatan, elektronik, lan kimia.Port sumber udara efisiensi dhuwur digunakake minangka piranti nyaring terminal kanggo retrofitting lan kamar resik sing mentas dibangun 1000-300,000 tingkat, lan minangka piranti kunci kanggo nyukupi syarat pemurnian.Iki kalebu kothak tekanan statis, piring diffuser, saringan efisiensi dhuwur, lan antarmuka karo saluran udara bisa dadi sambungan ndhuwur utawa sisih.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Unit HEPA minangka piranti pembersih terminal kanggo sistem AC Kelas 1000, Kelas 10000, Kelas 100000 lan kamar sing resik, minangka piranti utama kanggo syarat kamar sing resik.

Pemisahan kuman, virus lan partikel bledug langsung ditindakake sadurunge mlebu udara menyang ruangan sing resiksawise unsur distribusi udara.Dadi, risiko lan kekurangan sistem filtrasi pusat,kayata kontaminasi silang liwat saluran ventilasi diilangi.

Rumah Sakit lan Laboratorium: Ruang operasi lan kamar perawatan kelas ngisor, zona steril,wilayah isolasi, zona resik lan wilayah kerja.

Industri: lingkungan produksi resik ing pharmaceutical, kimia, pangan, industri elektronik optik.
 

Parameter produk

Pilihan material: SUS304, SUS201, SUS316 utawa baja lapisan bubuk, OEM ditampa.

Model No

Ukuran wangun (mm)

Ukuran HEPA (mm, H14)

Volume Udara (m3/jam)

Ukuran flange A*B

QH-HB370

370*370*530

320*320*220

500

200*200

QH-HB534

534*534*530

484*484*220

1000

200*200

QH-HB600

660*660*460

610*610*150

1000

320*250

QH-HB680

680*680*530

630*630*220

1500

320*250

Kothak terminal filter HEPA standar

ISO_14

Arah udara pasokan duwe rong cara, siji vertikal lan liyane yaiku pasokan udara sisih.

ISO_10
ISO_12
ISO_13
ISO_11
ISO_6

Nggambar

ISO_7

DrawingCustomized HEPA filter kothak terminal

ISO_4

Mesin Tes Filter kanggo njamin kualitas HEPA kanggo sampeyan.

ISO_8

Situs Produksi

ISO_3

Kintunan

ISO_9

Industri aplikasi

ISO_1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita