Pintu PVC Sealing

  • Qianqin Roller Cepet Rolling PVC Roll munggah Door

    Qianqin Roller Cepet Rolling PVC Roll munggah Door

    Lawang gulung cepet kamar sing resik duwe saklar induksi otomatis kanggo mbukak lawang nalika karyawan, kargo, utawa forklift liwat, nggawe lawang iki cocog kanggo digunakake ing kamar sing resik, bengkel, gudang lan lokasi liyane.

    Kacepetan lawang Roll-up bisa diatur antarane 3 lan 10 detik lan uga kustomisasi miturut kabutuhan sampeyan.