Produk

  • FFU laminar flow portabel resik booth kanggo bledug online

    FFU laminar flow portabel resik booth kanggo bledug online

    Booth sing resik uga diarani kamar kerja sing ora bledug. Iki minangka ruangan resik sing paling cepet lan paling trep. Iki nduweni macem-macem klasifikasi lan kolokasi ruang, bisa dirancang miturut panjaluk pelanggan.

    Struktur utama kasusun saka stainless steel pipe kothak utawa aluminium alloy pipe kothak; Aliran Air diwenehake dening Fan unit Filter (FFU); Diubengi dening langsir anti-statis utawa kaca tampered; Kanthi tutup flange ing ndhuwur kanggo nggayuh zona nutup, resik njero bakal tekan Class100 ~ 100000;

  • Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    SPESIFIKASI MODEL NO.QH-570H QH-570B QH-570J QH-1170T L*W*H(MM)(Gambar 1) L*W*H(MM)(gambar 2) L*W*H(MM)(gambar 3) L* W*H(MM)(gambar 4)) Ukuran Eksternal 575*575*250 1175*575*250 1175*575*230 1175*575*277 UKURAN HEPA 570*570*69 1170*570*69 1170*570*69 1170*570*65 1170*570*69 Kelas Kebersihan 100 @ 0.3um(FED CRETERION) Volume Udara 550-750m³/h 800-1350m³/h 800-1350m³/h 1000-1800m³/h 1000-1800m³/jam ) Efisiensi 99.99% @ 0.3um–99.99999%@0.12um(Opsional)Neu...
  • Restaurant Warehouse Lalu Lintas Swinging Door Double Tindakan Swinging Door

    Restaurant Warehouse Lalu Lintas Swinging Door Double Tindakan Swinging Door

    SPESIFIKASI MODEL NO.QH-570H QH-570B QH-570J QH-1170T L*W*H(MM)(Gambar 1) L*W*H(MM)(gambar 2) L*W*H(MM)(gambar 3) L* W*H(MM)(gambar 4)) Ukuran Eksternal 575*575*250 1175*575*250 1175*575*230 1175*575*277 UKURAN HEPA 570*570*69 1170*570*69 1170*570*69 1170*570*65 1170*570*69 Kelas Kebersihan 100 @ 0.3um(FED CRETERION) Volume Udara 550-750m³/h 800-1350m³/h 800-1350m³/h 1000-1800m³/h 1000-1800m³/jam ) Efisiensi 99.99% @ 0.3um–99.99999%@0.12um(Opsional)Neu...
  • Kamar resik HEPA terminal Filter Air Supply Unit kothak karo Filter GEL

    Kamar resik HEPA terminal Filter Air Supply Unit kothak karo Filter GEL

    Struktur stopkontak udara efisiensi tinggi kalebu kothak tekanan statis, piring diffuser, flange inlet udara, filter udara efisiensi tinggi, piranti pencet lan baut.
    Miturut struktur, outlet online efisiensi dhuwur bisa dipérang dadi pangiriman ndhuwur lan pangiriman sisih.
    Ana rong jinis saringan sing cocog: saringan biasa kanthi partisi lan saringan tanpa partisi.
    Antarane wong-wong mau, saringan tanpa partisi dipérang dadi rong jinis: saringan garing lan saringan tank cair.Outlet udara efisiensi dhuwur kanthi saringan garing utamane digunakake.Ing industri elektronik, stopkontak udara efisiensi dhuwur saka panyaring tangki dosis utamane digunakake ing industri farmasi.
    Diffuser permukaan outlet udara dipérang dadi telung jinis: jinis bolongan bunder, jinis louver lan jinis siklon.
    Inlet udara dipérang dadi rong jinis: kanthi katup udara lan tanpa katup udara

  • Galvanized Steel Laminar Air Flow Hood Fan Filter Unit Modul

    Galvanized Steel Laminar Air Flow Hood Fan Filter Unit Modul

    Pambuka Unit Filter Fan (FFU) yaiku peralatan pembersih udara kanggo nyuplai hawa sing diresiki menyang ruangan sing resik kanggo manufaktur semikonduktor, kristal cair, lan liya-liyane. Ruang instalasi yaiku kothak langit-langit sistem.Kanggo kamar sing resik gedhe, jumlah FFU sing dibutuhake saka pirang-pirang atus nganti pirang-pirang ewu.Konsep pembangunan FFU 1. Kanggo nyuda biaya mlaku kanthi ngirit energi;2. Kanggo nyuda biaya konstruksi lan istilah kanthi struktur tipis, entheng lan kompak;3. Kanggo nyuda biaya awal kanthi total desain ...
  • Dhuwur PVC Plastik Cepet Rolling Shutter Door kanggo Warehouse

    Dhuwur PVC Plastik Cepet Rolling Shutter Door kanggo Warehouse

    Fitur 1. nganggo motor impor Jerman merek Grand, kualitas apik 2. Garansi 3 taun kanggo motor 3. dimensi disesuaikan minangka kabutuhan pelanggan 4. kacepetan rolling luwes 3-10s 5. digunakake ing antarane kamar resik lan kamar bledug, bisa ngidini garpu pindhah liwat 6. bisa nginstal ing padusan online 7. materi lawang: kain industri+PVC 8. kusen lawang: SS304 bahan stainless steel Katrangan produk Jeneng Product PVC High Speed ​​Rana Door Pintu Tirai Ketebalan:0.8mm~1.5mm Material: PVC Co.. .
  • Pabrik langsung dodolan tangan push lawang lawang kamar operasi rumah sakit

    Pabrik langsung dodolan tangan push lawang lawang kamar operasi rumah sakit

    Katrangan Produk 1. Bahan ngisi kertas honeycomb.2. Steel Sheet Cover: 1.0mm.3. Door material door frame: baja galvanis kanthi lapisan.4. Kanthi jendhela: 400x600mm 5. Ngalahake ing loro godhong ing loro-lorone.* Badan lawang dibentuk dadi siji, ora ana celah, tahan karat.Kinerja sakabèhé saka prodhuk iku apik, karo katon ayu, warata, kekuatan dhuwur, resistance karat, ora akumulasi bledug, ora bledug, gampang kanggo ngresiki, etc., instalasi gampang lan cepet.*Lawang baja yaiku ...
  • Kamar resik modular cerdas otomatis lawang siding online padusan

    Kamar resik modular cerdas otomatis lawang siding online padusan

    Katrangan Produk Kamar resik modular padusan online cerdas pribadi lawang induksi otomatis kargo padusan udhara peralatan kamar resik UDARA 1. Kamar padusan udhara (AIR SHOWER) uga diarani padusan hawa, kamar padusan hawa resik, kamar padusan hawa pemurnian, kamar padusan udhara, ndamu kamar padusan, lawang padusan online, kamar bledug adus, kamar padusan ndamu, saluran padusan udhara, kamar padusan ndamu udhara.2. Ing kamar padusan online punika wacana perlu kanggo ngetik kamar resik, kang bisa nyuda pr polusi ...
  • Clean Room HVAC Ceiling dipasang Air Outlet HEPA Filter Box

    Clean Room HVAC Ceiling dipasang Air Outlet HEPA Filter Box

    Katrangan produk: 1. Struktur awak lawang - dirancang apik karo bahan stainless steel, lumahing padhang, anti-selip lan nyandhang-tahan 2. Piranti Drive--Motor Power 220V / 50HZ.Power Supply 2.2KW 3. Sistem safety: Safety mata listrik dipasang ing sikil lawang.Sawise lawang dibukak, yen wong utawa barang ndemek mripat elektronik lan nalika lagi mlebu lawang, kanthi otomatis munggah, kanggo nyegah lawang rolling tiba lan nabrak pejalan kaki lan kendaraan.M...
  • Padusan hawa kamar sing resik liwat kothak kanggo apotek utawa laboratorium

    Padusan hawa kamar sing resik liwat kothak kanggo apotek utawa laboratorium

    Pintu kamar sing resik Fitur 1. Lawang ayun utamane digunakake kanggo rumah sakit, farmasi, laboratorium, lan liya-liyane. 2. Bahan: Profil aluminium kanggo pigura lan godhong, Baja galvanis / HPL / SS kanggo panel, Bahan inti panel: Honeycomb aluminium, PU Foaming 3 4. Ukuran: 800x2100mm, 950x2100mm, 1200x2100mm lan 1500x2100mm (ukuran liyane uga bisa disesuaikan) 5. Cara bukaan: Internal/Eksternal, Kanan/Kiri Putih 6. , putih abu-abu, biru, oranye, lsp...
  • Pharmaceutical SUS 304 kamar resik kinerja dhuwur siji lawang

    Pharmaceutical SUS 304 kamar resik kinerja dhuwur siji lawang

    Pintu kamar sing resik Fitur 1. Lawang ayun utamane digunakake kanggo rumah sakit, farmasi, laboratorium, lan liya-liyane. 2. Bahan: Profil aluminium kanggo pigura lan godhong, Baja galvanis / HPL / SS kanggo panel, Bahan inti panel: Honeycomb aluminium, PU Foaming 3 4. Ukuran: 800x2100mm, 950x2100mm, 1200x2100mm lan 1500x2100mm (ukuran liyane uga bisa disesuaikan) 5. Cara bukaan: Internal/Eksternal, Kanan/Kiri Putih 6. , putih abu-abu, biru, oranye, lsp...
  • Statis Mechanical Interlock Pass Box kanggo Pharmaceutical Clean Room

    Statis Mechanical Interlock Pass Box kanggo Pharmaceutical Clean Room

    1. Kothak Pass:
    Kothak 2.Pass minangka piranti asisten kanggo kamar sing resik.Utamane digunakake kanggo ngliwati barang cilik ing antarane kamar sing resik lan kamar sing najis utawa rong kamar sing resik.Amarga sistem interlocking, bisa nyuda polusi salib.
    3.Pass kothak digunakake digunakake ing panggonan dimurnèkaké online, kayata: mikro-teknologi, laboratorium biologi, pabrik farmasi, rumah sakit, packinghouse, LCD, pabrik elektronik, etc.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3