Kothak Pass

  • ISO 5 GMP Laminar Flow Dynamic Pass Box

    ISO 5 GMP Laminar Flow Dynamic Pass Box

    kothak pass dinamis aliran laminar Qianqin utamané digunakake ing wilayah resik biologi minangka transfer artikel, panggonan aplikasi utama: Bio pharmaceuticals, Unit riset ilmiah, pusat kontrol penyakit, rumah sakit gedhe, riset ilmiah universitas, kebersihan biologi lan macem-macem wilayah resik kanggo aplikasi.