Seminar Pakar Ketiga “Kuota Proyek Teknik Bersih”

Dianakaké kanthi sukses ing Asosiasi Industri Bersih Shenzhen!

Perumusan "Norma Proyek Teknik Resik" (sabanjure diarani "Norma") bakal nemokake kuota proyek rekayasa sing resik kanthi akurat, lan nggambarake syarat teknis, tenaga kerja, bahan, peralatan lan rega teknik liyane saka teknik resik. proyek kanthi cara sing paling bener lan cukup, ngisi lapangan iki.Kothong standar sing cocog lan ningkatake operabilitas praktis proyek teknik sing resik ing manajemen biaya kanthi efektif bakal ningkatake pangembangan konstruksi teknik sing gegandhengan karo industri sing resik ing Shenzhen.Liwat seminar sing efisien sadurunge lan upaya saka tim pimpinan redaksi, draf pertama "Kuota" wis disiapake.Supaya kanggo gabungke kahanan nyata engineering resik ing negara, nresep standar domestik lan manca cocog lan pengalaman technical majeng, nambah tabel kuota, lan luwih ningkataké kompilasi "Kuota".Proses reconvened workshop pakar.Ing rapat online iki, para ahli duwe diskusi panas babagan katalog garis kuota, kerangka kerja, lan kekhususan industri pembersih.

Liang Kun, sekretaris eksekutif asosiasi kita, menehi sambutan sing apik kanggo para ahli lan pengusaha sing nekani konferensi kasebut!Dheweke ujar manawa ing mangsa ngarep kita kudu urip bebarengan karo wabah kasebut, lan teknik sing resik duwe peran sing ora bisa diganti ing pencegahan epidemi kesehatan umum lan biosecurity nasional.Penting banget kanggo ningkatake norma-norma lan pangembangan karesikan biologis kanthi ngrumusake "Norm of Clean Engineering Projects".Sasampunipun upaya saking para ahli saha guru-guru kelompok kompilasi, draf “Kuota” ingkang sepisanan sampun dipunsiapaken, lan sakmenika wancinipun ngempalaken kuota profesional ingkang sampun dipunsampurnakaken.Sajrone proses iki, kita ngarep-arep supaya saben ahli bisa aktif melu umpan balik sing pas wektune.Sawise panemu revisi, sekretariat asosiasi bakal ngupayakake koordinasi persiapan lan kerja kuota iki.


Wektu kirim: Apr-13-2022