Peraturan Teknis kanggo Pemantauan Lingkungan ing Laboratorium Mikrobiologi

Ing wayah sore tanggal 10 Maret 2022, seminar online kanggo para ahli babagan standar komunitas "Peraturan Teknis kanggo Pemantauan Lingkungan ing Laboratorium Mikrobiologi" kasil dianakake ing Asosiasi Industri Pembersihan Biologi lan Industri Shenzhen.

Wu Donglai, Wakil Direktur Eksekutif Laboratorium Biosafety Tingkat Tinggi Nasional kanggo Pencegahan lan Kontrol Penyakit Kewan, Institut Riset Veterinary Harbin, Akademi Ilmu Pertanian Cina, Peneliti Wu Donglai, Anggota Komite Ahli Biosafety saka Laboratorium Mikrobiologi Patogen Nasional, Direktur saka Pusat Riset Pemurnian Udara Akademi Ilmu Bangunan China, "Rencana Lima Taun Telulas" "Pimpinan Proyek Program R&D Kunci Nasional, lan bebarengan karo Komisi Penilaian Kesesuaian lan Akreditasi China Laboratorium Biosafety Reviewer Peneliti Cao Guoqing, Universitas Shenzhen Peking Hong Kong Pusat Medis Universitas Sains lan Teknologi, Institut Riset Klinis Universitas Peking (Shenzhen) Direktur Xiao Ping, Peneliti Penilaian Kesesuaian China Wang Rong saka Pusat Akreditasi Nasional (CNAS), Direktur Zhao Chihong saka Kantor Manajemen Biosafety saka Pusat Kontrol Penyakit Cina lan Nyegah, Directr Zhu Bin saka Medical and Health Building Center of China Building Standards Design and Research Institute Co., Ltd., lan National Biosafety Experiment of Harbin Veterinary Research Institute, Chinese Academy of Agricultural Sciences Office Executive Tong Hailong, Direktur Zhang Fangting saka Universitas Peking Pusat Inovasi Medis Rumah Sakit Shenzhen lan Platform Eksperimen Umum, Direktur Lin Siyuan saka Shenzhen MGI Technology Co., Ltd., Direktur Liu Bowen saka Pusat R&D Shenzhen Zhongming Technology Co., Ltd., Industri Chuangmei Shenzhen Saklawasé 20 wong kalebu Wang Yong, wakil general manager Co., Ltd. lan ahli kondhang liyane ing industri lan wakil saka Enterprises anjog rawuh rapat.Rapat kasebut dipimpin dening Hu Xiaohai, direktur Departemen Standar masyarakat kita.


Wektu kirim: Apr-13-2022