Temu Vide Online Kanthi Pelanggan Saka Indonesia

warta9

temu video online karo pelanggan saka Indonesia

Tanggal: 30 Maret 2022

Jeneng barang: FFU sing disesuaikan

Deskripsi FFU:

Aplikasi

Aplikasi

- Unit Filter Kipas (FFU) yaiku peralatan pembersih udara kanggo nyuplai hawa sing diresiki menyang ruangan sing resik kanggo nggawe foto-elektronik,semikonduktor, kristal cair, lsp.
- Ruang instalasi yaiku grid langit-langit sistem.
- Kanggo kamar sing resik gedhe, jumlah FFU sing dibutuhake saka pirang-pirang atus nganti pirang-pirang ewu.
- Kita ngembangake Unit Filter Fan Qianqin (FFU) adhedhasar konsep kalebu, kanggo nyuda biaya mlaku kanthi ngirit energi, lan nyuda biaya awal kanthi desain total kamar sing resik;kayata spesifikasi swara lan liya-liyane, kanggo nyukupi kabeh syarat kanggo mbangun, ngoperasikake, lan njaga kamar sing resik.
- Unit Filter Fan khusus tipis & Mini kasedhiya kanggo kabutuhan sampeyan

Pelanggan'syarat desain kaya ing ngisor iki:

pawarta5

Titik kunci rapat: Konfirmasi ukuran, voltase, daya, bahan, kecepatan udara lan lampu FFU sing disesuaikan.

Insinyur kita nggawe gambar ing ndhuwur kanggo para pelanggan'konfirmasi amarga customer nggawe manawa spek kita bisa ketemu pelanggan'syarat kanggo ngindhari masalah kanggo produksi massal ing mangsa ngarep.

Pengujian video nuduhake pelanggan kanggo nguji sampel spek sing digawe sadurunge dikirim menyang pelanggan:

pawarta3

Speksifikasi ffu khusus:

Ukuran: 1300*900*500mm

Material:SS304,VOL:240V/50HZ,

sijiDC motor, siji lampu LED, siji indikator daya, siji fan swift,

2 HEPAsaringan (H14) efisiensi ingum0.3 @99.997

Garansi Fan: 5 Taun

swara: 55db

Kacepetan udhara: 0.45m/s

urip Filter HEPA: 1 taun.


Wektu kirim: Apr-13-2022