Kabar

  • Kelas 100 kamar resik FFU teknologi construction, syarat lan proses

    Kelas 100 kamar resik FFU teknologi construction, syarat lan proses

    Biji reresik kamar resik yaiku: kelas sepuluh, kelas satus, kelas sewu, kelas sepuluh ewu, kelas satus ewu, kelas telung atus ewu lan statika liyane.Kamar resik kelas 100 biasane digunakake ing industri kayata elektronik LED lan obat-obatan.Ing kene kita ...
    Waca liyane
  • Kamar resik (uga diarani kamar resik utawa bengkel bebas bledug)

    Kamar resik (uga diarani kamar resik utawa bengkel bebas bledug)

    Kamar sing resik (uga dikenal minangka kamar resik utawa bengkel bebas bledug) nuduhake papan kanthi kenceng udara sing apik sing ngontrol karesikan, suhu, kelembapan, katerangan, tekanan, swara lan paramèter liyane miturut kabutuhan.Miturut kubah ...
    Waca liyane
  • Proyek pharmaceutical paling gedhe ing Amerika Kidul

    Proyek pharmaceutical paling gedhe ing Amerika Kidul

    Perusahaan QIANQIN (QCLEANROOM) minangka kontraktor umum sukses ngrampungake proyek kasebut, yaiku, kanggo salah sawijining industri farmasi paling gedhe - ekspansi pelanggan kita mbangun jalur produksi pertama lan nomer loro, sing ana ing Amerika Selatan.Total bangunan...
    Waca liyane
  • FFU nduwe peran penting ing sistem kamar resik ISO

    FFU nduwe peran penting ing sistem kamar resik ISO

    FFU aliran udara Laminar, yen adhedhasar jeneng lan singkatan luwih diarahake menyang pola aliran udara sing mbentuk pola laminar utawa nyapu, iki minangka output saka pasokan lan konfigurasi penempatan bali sing kurang, yen posisi bali ...
    Waca liyane
  • Kamar resik FFU langit-langit manual instalasi

    Kamar resik FFU langit-langit manual instalasi

    1.teknologi construction Tokoh ing ngisor iki nuduhake aliran proses construction saka langit-langit FFU saka sistem resik.Gambar 1: Bagan alur proses konstruksi langit-langit FFU 2. Poin-poin penting saka proses konstruksi ...
    Waca liyane
  • Qianqian, minangka kontraktor lawang resik sing ditunjuk

    Qianqian, minangka kontraktor lawang resik sing ditunjuk

    Qianqian, minangka kontraktor lawang resik sing ditunjuk, wis kasil ngrampungake proyek kanggo pambangunan jalur produksi farmasi pisanan lan kaloro kanggo salah sawijining industri farmasi paling gedhe - pabrik Pharmathen ing Sapes Rodopi, Yunani.Total area sekitar 3...
    Waca liyane
  • Manual Instruksi Pintu Sliding Otomatis

    Manual Instruksi Pintu Sliding Otomatis

    Sliding door series Liwat sertifikasi sistem mutu produk ISO9001.• Instalasi lawang otomatis kudu dilakokno dening pabrikan utawa pihak sing gegandhengan.• Kanggo safety, instalasi kudu dilakokno dening Staff Professional....
    Waca liyane
  • Spesifikasi Air Shower

    Spesifikasi Air Shower

    Pambuka Pelanggan sing dihormati, Matur nuwun kanggo milih peralatan pembersih kita!Mangga waca introduksi iki kanthi teliti sadurunge sampeyan nggunakake padusan online.Brosur iki bakal ngenalake kabeh spesialisasi babagan pancuran udara.Iki dirancang miturut prinsip cl ...
    Waca liyane
  • Manual kothak pass dinamis

    Manual kothak pass dinamis

    1. Spesifikasi: Model: S1 Tegangan: AC220V 50HZ Kanthi voltase kunci: DC12V Tipe magnet lawang: sinyal kontak garing, lawang ditutup.1. Diagram kabel: Kaya sing ditampilake ing gambar, sambungake daya kanthi bener ...
    Waca liyane
  • PASS BOX manual

    PASS BOX manual

    Spesifikasi Pass Box Guangdong Qianqin Purification Technology Co., Pambuka Terbatas Pelanggan terhormat, Matur nuwun kanggo milih peralatan pembersih kita!Waca pambuka iki kanthi teliti sadurunge nggunakake ...
    Waca liyane
  • manual FFU

    manual FFU

    Guangdong Qianqin Purification Equipment Co., Ltd manual produk ADD: No 2, Wutai, RD.W, Zona Industri Fu'an, Shutian, Kutha Humen, kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China 523929 SEVRICE HOT LINE: +86 180 3849 36. ..
    Waca liyane
  • Temu Vide Online Kanthi Pelanggan Saka Indonesia

    Temu Vide Online Kanthi Pelanggan Saka Indonesia

    temu video online karo pelanggan saka Indonesia Tanggal: 30 Maret 2022 Jeneng barang: FFU FFU khusus katrangan: Aplikasi Aplikasi - Unit Filter Kipas (FFU) yaiku peralatan pembersih udara kanggo nyuplai udara sing diresiki...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2