. China ISO 5 GMP Laminar Flow Dynamic Pass Box Produsen lan Supplier |Qianqin

ISO 5 GMP Laminar Flow Dynamic Pass Box

Katrangan singkat:

kothak pass dinamis aliran laminar Qianqin utamané digunakake ing wilayah resik biologi minangka transfer artikel, panggonan aplikasi utama: Bio pharmaceuticals, Unit riset ilmiah, pusat kontrol penyakit, rumah sakit gedhe, riset ilmiah universitas, kebersihan biologi lan macem-macem wilayah resik kanggo aplikasi.


Detail Produk

Tag produk

syarat kinerja dhasar

kothak pass3

1. Syarat kebersihan ing kothak pass aliran laminar: Kelas B;

2. Cangkang lapisan ganda njero lan njaba diolah nganggo busur ing saubengé interior kanggo njamin sambungan sing lancar;

3. Desain aliran laminar diadopsi, arah aliran udara nganggo mode bali ndhuwur lan ngisor, lan ngisor nganggo desain punching 304 stainless steel plate cold-rolled, lan nyetel tulang rusuk;

4. Filter: G4 digunakake kanggo Filter utami, lan H14 digunakake kanggo Filter-efficiency dhuwur;

5. Kacepetan angin: Sawise ngliwati panyaring efisiensi dhuwur, kacepetan angin stopkontak dikontrol ing 0.38-0.57m / s (dites ing 150mm ing ngisor piring aliran udara outlet efisiensi dhuwur);

6. Fungsi tekanan diferensial: nampilake tekanan diferensial filter (kisaran efisiensi dhuwur 0-500Pa / efisiensi medium 0-250Pa), akurasi ± 5Pa;

7. Fungsi kontrol: tombol wiwitan / mandeg penggemar, dilengkapi interlock lawang elektronik sing dibangun;nyetel cahya ultraviolet, desain ngalih kapisah, nalika loro lawang ditutup, cahya ultraviolet kudu ing negara;nyetel cahya, ngrancang saklar sing kapisah;

8. Filter-efficiency dhuwur bisa disassembled lan diinstal dhewe saka kothak ndhuwur, kang trep kanggo pangopènan lan panggantos Filter;

9. Port inspeksi disetel ing sisih ngisor jendela transfer kanggo pangopènan penggemar;

10. Noise: gangguan <65db sak operasi normal saka jendhela transmisi;

11. Piring distribusi udara sing efisien: 304 piring bolong stainless steel.

Parameter produk

Ora.

Item

Spesifikasi

1

Produk No.

QH- DPB600

2

Bahan

SS304, utawa powder coating steel

3

Ketebalan SS

1,2 mm

4

Standarinternaldimensi

600 * 600 * 600mm, Selaras

5

Filter HEPA

Jinis GEL, efisiensi H14,99,997%.

6

rame

≤60dB

7

Karesikan

Kelas 100

8

Kacepetan hawa

≥0.4m/s

9

Wektu panyucian diri

Bisa diatur, 0-99 min

10

Wektu sterilisasi

Bisa diatur, 0-99 min

11

sumber daya

220V±10%,50Hz, utawa 120V / 60HZ

Pelanggan bisa milih ukuran standar utawa kita bisa ngrancang miturut syarat pelanggan amarga kita duwe tim desain profesional kanthi luwih saka sepuluh taun.

kothak pass4
kothak pass5
Dinamis Aliran Laminar ISO 5 GMP1

Rincian nuduhake

kothak pass7
kothak pass6
kothak pass11

Products plate workshop lan workshop Filter, pabrik anyar kita wis liwat 20000sqm, iku mbenakake Rampung kemampuan produktif lan wektu pangiriman.

kothak pass9

Garansi Produk Qianqin:

Peralatan kita garansi 1 taun ora kalebu bagean lan aksesoris sing bisa digunakake.

Kabeh peralatan dikirim kanthi manual panggunaan lengkap lengkap karo laporan sing nyathet kabeh prosedur tes.

Dokumen IO/OQ/GMP tambahan kasedhiya yen dijaluk.

Hubungi wakil sales kita kanggo rincian garansi utawa panjaluk dokumen tartamtu.

Ilustrasi bagean konsumsi:

1: Pre-filter: saben siji kudu diganti saben 6 sasi, nanging ora bisa refresh maneh kaping telu.

2: Filter udara HEPA: saben siji kudu diganti ing saben setengah lan siji taun.

packing standar ekspor:

Film regane diikat kabeh kabinet,

Busa ing njero dilindhungi,

Kasus plywood padat tetep

tray ngisor standar Eropah

Kita wis ngekspor barang iki menyang Tengah, Amerika, Eropa lan Amerika Utara.

kothak pass10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita