Kothak Hepa

  • Qianqin Modul Clean Room Terminal HEPA Filter Box

    Qianqin Modul Clean Room Terminal HEPA Filter Box

    Kothak unit filter HEPA minangka piranti panyaring terminal sing cocog kanggo sistem AC kelas 1000, 10,000, lan 100,000.Bisa digunakake kanthi akeh ing pemurnian sistem AC ing industri farmasi, kesehatan, elektronik, lan kimia.Port sumber udara efisiensi dhuwur digunakake minangka piranti nyaring terminal kanggo retrofitting lan kamar resik sing mentas dibangun 1000-300,000 tingkat, lan minangka piranti kunci kanggo nyukupi syarat pemurnian.Iki kalebu kothak tekanan statis, piring diffuser, saringan efisiensi dhuwur, lan antarmuka karo saluran udara bisa dadi sambungan ndhuwur utawa sisih.