Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q: Apa aku duwe conto?

A: Ya, mesthi.

P: Apa sampeyan bisa ngganti fungsi utawa ngganti tampilan kanggo aku?

A: Ya, mesthi yen sampeyan bisa nyedhiyani kita specification rinci utawa drawing kanggo kita.

P: Apa aku bisa nggunakake paket sing dirancang dhewe?

A: Ya, ukuran, warna, logo lan gaya kemasan produk disesuaikan.

Q: Apa MOQ sampeyan?

A: Biasane, 10 set / item.Kita uga nampani pesenan nyoba sing QTY kurang saka MOQ kita.Yen sampeyan duwe pesenan nyoba uga olèh marang kula.

P: Nalika wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, 1-5 dina kerja kanggo conto sing ana, ing 10-15 dina kanggo produksi massal.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?