. China Customized Low Noise Clean Room Module Ceiling FFU Produsen lan Supplier |Qianqin

Customized Low Noise Clean Room Modul Ceiling FFU

Katrangan singkat:

Konsumsi sing sithik, kinerja super lan biaya operasi sing murah Konstruksi sing sampurna, profil sing kurang lan kecepatan udara sing seimbang Desain sing fleksibel kanggo cocog karo macem-macem kabutuhan Piranti protèktif multi-level sing aman lan operasi.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan produk

Unit Filter Kipas QCLEANROOM (FFU) narik hawa sing kontaminasi saka ndhuwur modul, lan exhaust disaring udara resik kanthi vertikal ing aliran udara unidirectional (laminar) ing dhasare, minangka modul penggemar lan filter sing mandhiri kanggo aplikasi kamar sing resik.FFU nyedhiyakake kontrol resik lan partikel.FFU dipasang ing langit-langit kamar sing resik (25% nganti 100% tingkat tutup), ukuran umum yaiku 2'*4' utawa 4'*4'.FFU umume digunakake ing pambangunan Kelas 1 nganti Kelas 100.000 kamar sing resik, malah nggawe garis sing resik, lemari sing resik lan liya-liyane.

Parameter produk

Ukuran

2*4 inchi

4*4 inch

2*2 inchi

Aliran Udara(m3/jam

1400

2300

800

Kacepetan Udara (m/s)

0,45±20%

0,45±20%

0,45±20%

Efisiensi filtrasi

HEPA H13&14 Luwih saka 99,995% @0,3 μm

HLPA Swara 99,995% @0,1 μm

rame

46 -55 dB ± 3 dB

Power Supply

220 V, 50HZ utawa 110V/60HZ, fase tunggal

daya

0,12 KW

0,25 KW

0,12 KW

Rincian produk nuduhake

PRODUCT_IMG06
PRODUCT_IMG05
PRODUCT_IMG62
PRODUCT_IMG01

Proses Produksi

Kita ngontrol kualitas produk kanthi ketat saka tuku bahan mentah, sajrone produksi nganti pengiriman, lan kitaKUDU UJI SIJIsadurunge kita ngirim menyang pelanggan.Bengkel kami yaiku kamar resik ISO 8.

PRODUCT_IMG0

Kintunan

Kanggo masalah kiriman, kita bisa ngutip EXW, CIF, FOB, lan liya-liyane, lan kita uga duwe ekspedisi kargo profesional sing nyedhiyakake layanan kargo kanggo kita, ora ketompo apa sing pengin dikirim kanthi ekspres, sepur, darat, udara utawa segara.

PRODUCT_IMG60
PRODUCT_IMG02

Umpan Balik Mitra Kita

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (11)
PRODUCT_IMG10

Industri Aplikasi Produk

PRODUCT_IMG04

Industri Aplikasi Produk

Kamar resik stainless steel Pancuran Udara kanggo Debu Udara (2)

Produk kami memenuhi CE, FCC, ROHS FDA, sistem mutu ISO.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita