Peralatan Cleanroom

  • Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    SPESIFIKASI MODEL NO.QH-570H QH-570B QH-570J QH-1170T L*W*H(MM)(Gambar 1) L*W*H(MM)(gambar 2) L*W*H(MM)(gambar 3) L* W*H(MM)(gambar 4)) Ukuran Eksternal 575*575*250 1175*575*250 1175*575*230 1175*575*277 UKURAN HEPA 570*570*69 1170*570*69 1170*570*69 1170*570*65 1170*570*69 Kebersihan Kelas 100 @ 0.3um(FED CRETERION) Volume Udara 550-750m³/h 800-1350m³/h 800-1350m³/h 1000-1800m³/h 1000-1800m³/h ) Efisiensi 99.99% @ 0.3um–99.99999%@0.12um(Pilihan...
  • Kamar resik HEPA terminal Filter Air Supply Unit kothak karo Filter GEL

    Kamar resik HEPA terminal Filter Air Supply Unit kothak karo Filter GEL

    Struktur stopkontak udara efisiensi tinggi kalebu kothak tekanan statis, piring diffuser, flange inlet udara, filter udara efisiensi tinggi, piranti pencet lan baut.
    Miturut struktur, outlet online efisiensi dhuwur bisa dipérang dadi pangiriman ndhuwur lan pangiriman sisih.
    Ana rong jinis saringan sing cocog: saringan biasa kanthi partisi lan saringan tanpa partisi.
    Antarane wong-wong mau, saringan tanpa partisi dipérang dadi rong jinis: saringan garing lan saringan tank cair.Outlet udara efisiensi dhuwur kanthi saringan garing utamane digunakake.Ing industri elektronik, stopkontak udara efisiensi dhuwur saka panyaring tangki dosis utamane digunakake ing industri farmasi.
    Diffuser permukaan outlet udara dipérang dadi telung jinis: jinis bolongan bunder, jinis louver lan jinis siklon.
    Inlet udara dipérang dadi rong jinis: kanthi katup udara lan tanpa katup udara

  • Galvanized Steel Laminar Air Flow Hood Fan Filter Unit Modul

    Galvanized Steel Laminar Air Flow Hood Fan Filter Unit Modul

    Pambuka Unit Filter Fan (FFU) yaiku peralatan pembersih udara kanggo nyuplai hawa sing diresiki menyang ruangan sing resik kanggo manufaktur semikonduktor, kristal cair, lan liya-liyane. Ruang instalasi yaiku kothak langit-langit sistem.Kanggo kamar sing resik gedhe, jumlah FFU sing dibutuhake saka pirang-pirang atus nganti pirang-pirang ewu.Konsep pembangunan FFU 1. Kanggo nyuda biaya mlaku kanthi ngirit energi;2. Kanggo nyuda biaya konstruksi lan istilah kanthi struktur tipis, entheng lan kompak;3. Kanggo nyuda biaya wiwitan kanthi total desain ...
  • Kamar resik modular cerdas otomatis lawang siding online padusan

    Kamar resik modular cerdas otomatis lawang siding online padusan

    Katrangan Produk Kamar resik modular padusan online cerdas pribadi lawang induksi otomatis kargo padusan udhara peralatan kamar resik UDARA 1. Kamar padusan udhara (AIR SHOWER) uga diarani padusan hawa, kamar padusan hawa resik, kamar padusan hawa pemurnian, kamar padusan udhara, ndamu kamar padusan, lawang padusan online, kamar bledug adus, kamar padusan ndamu, saluran padusan udhara, kamar padusan ndamu udhara.2. Ing kamar padusan online punika wacana perlu kanggo ngetik kamar resik, kang bisa nyuda pr polusi ...
  • Clean Room HVAC Ceiling dipasang Air Outlet HEPA Filter Box

    Clean Room HVAC Ceiling dipasang Air Outlet HEPA Filter Box

    Katrangan produk: 1. Struktur awak lawang - dirancang apik karo bahan stainless steel, lumahing padhang, anti-selip lan nyandhang-tahan 2. Piranti Drive--Motor Power 220V / 50HZ.Power Supply 2.2KW 3. Sistem safety: Safety mata listrik dipasang ing sikil lawang.Sawise lawang dibukak, yen wong utawa barang ndemek mripat elektronik lan nalika lagi mlebu lawang, kanthi otomatis munggah, kanggo nyegah lawang rolling tiba lan nabrak pejalan kaki lan kendaraan.M...
  • Padusan hawa kamar sing resik liwat kothak kanggo apotek utawa laboratorium

    Padusan hawa kamar sing resik liwat kothak kanggo apotek utawa laboratorium

    Pintu kamar sing resik Fitur 1. Lawang ayun utamane digunakake kanggo rumah sakit, farmasi, laboratorium, lan liya-liyane. 2. Bahan: Profil aluminium kanggo pigura lan godhong, Baja galvanis / HPL / SS kanggo panel, Bahan inti panel: Honeycomb aluminium, PU Foaming 3 4. Ukuran: 800x2100mm, 950x2100mm, 1200x2100mm lan 1500x2100mm (ukuran liyane uga bisa disesuaikan) 5. Cara bukaan: Internal/Eksternal, Kanan/Kiri Putih 6. , putih abu-abu, biru, oranye, lsp...
  • Statis Mechanical Interlock Pass Box kanggo Pharmaceutical Clean Room

    Statis Mechanical Interlock Pass Box kanggo Pharmaceutical Clean Room

    1. Kothak Pass:
    2.Kothak Pass minangka piranti asisten kanggo kamar sing resik.Utamane digunakake kanggo ngliwati barang cilik ing antarane kamar sing resik lan kamar sing najis utawa rong kamar sing resik.Amarga sistem interlocking, bisa nyuda polusi salib.
    3.Pass kothak digunakake digunakake ing panggonan dimurnèkaké online, kayata: mikro-teknologi, laboratorium biologi, pabrik farmasi, rumah sakit, packinghouse, LCD, pabrik elektronik, etc.

  • Pancuran Udara Kargo Stainless Steel Otomatis Lengkap Kanggo Kamar Reresik

    Pancuran Udara Kargo Stainless Steel Otomatis Lengkap Kanggo Kamar Reresik

    Katrangan produk: 1. Struktur awak lawang - dirancang apik karo bahan stainless steel, lumahing padhang, anti-selip lan nyandhang-tahan 2. Piranti Drive--Motor Power 220V / 50HZ.Power Supply 2.2KW 3. Sistem safety: Safety mata listrik dipasang ing sikil lawang.Sawise lawang dibukak, yen wong utawa barang ndemek mripat elektronik lan nalika lagi mlebu lawang, kanthi otomatis munggah, kanggo nyegah lawang rolling tiba lan nabrak pejalan kaki lan kendaraan.M...
  • Customized GMP standar kamar resik padusan online karo Interlock Door

    Customized GMP standar kamar resik padusan online karo Interlock Door

    Apa pancuran udara?1. Ruang padusan udara (AIR SHOWER) uga diarani padusan udhara, kamar padusan hawa resik, kamar padusan hawa pemurnian, kamar padusan hawa, kamar padusan ndamu, lawang padusan hawa, kamar bledug adus, kamar padusan ndamu, saluran padusan hawa, hawa. kamar padusan ndamu.2.Kamar padusan udhara minangka dalan sing perlu kanggo mlebu kamar sing resik, sing bisa nyuda masalah polusi sing disebabake mlebu lan ninggalake ruangan sing resik.3. Nalika wong lan barang mlebu ing papan sing resik, kudu b...
  • Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    Deskripsi PRODUK MODEL NO.QH-570H QH-570B QH-570J QH-1170T L*W*H(MM)(Gambar 1) L*W*H(MM)(gambar 2) L*W*H(MM)(gambar 3) L* W*H(MM)(gambar 4)) Ukuran Eksternal 575*575*250 1175*575*250 1175*575*230 1175*575*277 UKURAN HEPA 570*570*69 1170*570*69 1170*570*69 1170*570*65 1170*570*69 Kebersihan Kelas 100 @ 0.3um(FED CRETERION) Volume Udara 550-750m³/h 800-1350m³/h 800-1350m³/h 1000-1800m³/h 1000-1800m³/h ) Efisiensi 99.99% @ 0.3um–99.99999%@0.12um(O...
  • Unit Filter Fan Ganti HEPA Saka Ing Plate Diffuser

    Unit Filter Fan Ganti HEPA Saka Ing Plate Diffuser

    Fitur produk Digawe saka SUS304 kualitas dhuwur, kekandelan 1.2mm, fitur banyu, tahan kelembapan lan anti-flaming, gampang kanggo ngresiki lan njaga.Cocog kanggo kamar lemari olahraga utawa kamar ganti perusahaan, kanthi 24 kompartemen kapisah karo lawang, saben kompartemen duwe 2 tombol.Ruang panyimpenan sing cukup kanggo nyimpen sandhangan lan barang-barang pribadi liyane kanthi aman.Kanthi amba mbukak 130 °, kapasitas mbukak maksimum saben beting: 10 Kg Rawuh flat dikempalken lan gampang kanggo ngumpul.Lemari resik, sepatu resik...
  • Kamar resik stainless steel Air padusan kanggo Air Debu ing Employee

    Kamar resik stainless steel Air padusan kanggo Air Debu ing Employee

    Produk seri padusan udara Qianqin minangka jinis peralatan pembersih parsial universalitas sing kuat.Kanthi struktur novel, katon ayu, mlaku dipercaya, konsumsi kurang, hemat energi lan pangopènan trep, iku digunakake digunakake ing elektron, mesin, medicine, foodstuff, werna packing, pangan, engineering biologi lan industri liyane lan lapangan riset ilmiah.Biasane dipasang ing antarane kamar sing resik lan kamar sing najis.Nalika wong lan barang mlebu ing kamar sing resik, mula kudu diunekake.Udhara resik sing diunekake bisa nyingkirake bledug saka wong lan barang lan bisa nyegah sumber bledug mlebu menyang wilayah sing resik.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2