Lawang resik

  • Restaurant Warehouse Lalu Lintas Swinging Door Double Tindakan Swinging Door

    Restaurant Warehouse Lalu Lintas Swinging Door Double Tindakan Swinging Door

    Specification Lawang iki dibangun karo struktural PVC framework internal, Klambi karo impact tahan TPE pasuryan sheet lan kawangun ing panggonan karo Aluminium Honeycomb Foam kanggo nilai jampel banget.Panel sesanti akrilik tahan gores yaiku 12″ x 16″ disetel ing cetakan karet ireng.Panel lawang sing atraktif lan awet iki tekstur ing sisih loro lan beroperasi ing Sistem Engsel Swing Gampang.lan isih sistem engsel sing paling lancar lan paling dipercaya ing pasar ...
  • Pabrik langsung dodolan tangan push lawang lawang kamar operasi rumah sakit

    Pabrik langsung dodolan tangan push lawang lawang kamar operasi rumah sakit

    Katrangan Produk 1. Bahan ngisi kertas honeycomb.2. Steel Sheet Cover: 1.0mm.3. Door material door frame: baja galvanis kanthi lapisan.4. Kanthi jendhela: 400x600mm 5. Ngalahake ing loro godhong ing loro-lorone.* Badan lawang dibentuk dadi siji, ora ana celah, tahan karat.Kinerja sakabèhé saka prodhuk iku apik, karo katon ayu, warata, kekuatan dhuwur, resistance karat, ora akumulasi bledug, ora bledug, gampang kanggo ngresiki, etc., instalasi gampang lan cepet.*Lawang baja yaiku ...
  • Pharmaceutical SUS 304 kamar resik kinerja dhuwur siji lawang

    Pharmaceutical SUS 304 kamar resik kinerja dhuwur siji lawang

    Pintu kamar sing resik Fitur 1. Lawang ayun utamane digunakake kanggo rumah sakit, farmasi, laboratorium, lan liya-liyane. 2. Bahan: Profil aluminium kanggo pigura lan godhong, Baja galvanis / HPL / SS kanggo panel, Bahan inti panel: Honeycomb aluminium, PU Foaming 3 4. Ukuran: 800x2100mm, 950x2100mm, 1200x2100mm lan 1500x2100mm (ukuran liyane uga bisa disesuaikan) 5. Cara bukaan: Internal/Eksternal, Kanan/Kiri Putih 6. , putih abu-abu, biru, oranye, lsp...
  • Teater Operasi Rumah Sakit Kamar Resik Pintu Geser Hermetik Otomatis

    Teater Operasi Rumah Sakit Kamar Resik Pintu Geser Hermetik Otomatis

    Lawang sing resik yaiku lawang swing logam sing dipasang ing kabeh jinis Kamar sing resik. Iki digunakake ing panganan & pabrik, laboratorium,rumah sakit, pabrik microelectronics ngendi ana panjaluk dhuwur nemen kanggo karesikan lan karesikan.

    Ana sawetara fitur unik sing kapacak ing ngisor iki kanggo nyukupi syarat khusus saka macem-macem Kamar Resik.

  • Qianqin Galvanized Glazing Steel Painting Swing Pintu Tunggal

    Qianqin Galvanized Glazing Steel Painting Swing Pintu Tunggal

    Lawang kamar sing resik yaiku lawang swing logam sing dipasang ing kabeh jinis Kamar sing resik. Iki digunakake sacara luas ing panganan & pabrik, laboratorium, rumah sakit, pabrik mikroelektronik ing ngendi ana permintaan sing dhuwur banget kanggo kebersihan lan kebersihan.Ana sawetara fitur unik sing kapacak ing ngisor iki kanggo nyukupi syarat khusus saka macem-macem Kamar Resik.