Pancuran Udara

  • Kamar resik modular cerdas otomatis lawang siding online padusan

    Kamar resik modular cerdas otomatis lawang siding online padusan

    Katrangan Produk Kamar resik modular padusan online cerdas pribadi lawang induksi otomatis kargo padusan udhara peralatan kamar resik UDARA 1. Kamar padusan udhara (AIR SHOWER) uga diarani padusan hawa, kamar padusan hawa resik, kamar padusan hawa pemurnian, kamar padusan udhara, ndamu kamar padusan, lawang padusan online, kamar bledug adus, kamar padusan ndamu, saluran padusan udhara, kamar padusan ndamu udhara.2. Ing kamar padusan online iku wacana perlu kanggo ngetik kamar resik, kang bisa nyuda polusi ...
  • Pancuran Udara Kargo Stainless Steel Otomatis Lengkap Kanggo Kamar Reresik

    Pancuran Udara Kargo Stainless Steel Otomatis Lengkap Kanggo Kamar Reresik

    Katrangan produk: 1. Struktur awak lawang - dirancang apik karo bahan stainless steel, lumahing padhang, anti-selip lan nyandhang-tahan 2. Piranti Drive--Motor Power 220V / 50HZ.Power Supply 2.2KW 3. Sistem safety: Safety mata listrik dipasang ing sikil lawang.Sawise lawang dibukak, yen wong utawa barang ndemek mripat elektronik lan nalika lagi mlebu lawang, kanthi otomatis munggah, kanggo nyegah lawang rolling tiba lan nabrak pejalan kaki lan kendaraan.M...
  • Customized GMP standar kamar resik padusan online karo Interlock Door

    Customized GMP standar kamar resik padusan online karo Interlock Door

    Apa pancuran udara?1. Ruang padusan udara (AIR SHOWER) uga diarani padusan udhara, kamar padusan hawa resik, kamar padusan hawa pemurnian, kamar padusan hawa, kamar padusan ndamu, lawang padusan hawa, kamar bledug adus, kamar padusan ndamu, saluran padusan hawa, hawa. kamar padusan ndamu.2.Kamar padusan udhara minangka dalan sing perlu kanggo mlebu kamar sing resik, sing bisa nyuda masalah polusi sing disebabake mlebu lan ninggalake ruangan sing resik.3. Nalika wong lan barang mlebu ing papan sing resik, kudu b...
  • Kamar resik stainless steel Air padusan kanggo Air Debu ing Employee

    Kamar resik stainless steel Air padusan kanggo Air Debu ing Employee

    Produk seri padusan udara Qianqin minangka jinis peralatan pembersih parsial universalitas sing kuat.Kanthi struktur novel, katon ayu, mlaku dipercaya, konsumsi kurang, hemat energi lan pangopènan trep, iku digunakake digunakake ing elektron, mesin, medicine, foodstuff, werna packing, pangan, engineering biologi lan industri liyane lan lapangan riset ilmiah.Biasane dipasang ing antarane kamar sing resik lan kamar sing najis.Nalika wong lan barang mlebu ing kamar sing resik, mula kudu diunekake.Udhara resik sing diunekake bisa nyingkirake bledug saka wong lan barang lan bisa nyegah sumber bledug mlebu menyang wilayah sing resik.