Babagan awake dhewe

Guangdong Qianqin

Purification Technology Co., Ltd.

Fokus ing solusi sistem kualitas udara kamar resik lan desain lan pangembangan produk kamar resik wiwit 2011

Teknologi Pemurnian Guangdong Qianqin.diadegake ing 2011, kita minangka panyedhiya solusi aplikasi teknologi pemurnian udara lan setya nyedhiyakake terminal kamar sing resik sing nyedhiyakake solusi sistem udara.
Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, Qianqin wis dadi Produsèn anjog lan donya-kesuwur China produk kamar resik.Ing lapangan manufaktur peralatan dimurnèkaké kualitas dhuwur, Qianqin wis ditetepake teknologi anjog lan kaluwihan account.Utamané ing lapangan Photo-elektronik, semi-konduktor, kristal Cairan, pangan, farmasi lan rumah sakit, kita wis dadi partner dipercaya liyane lan liyane pelanggan saka Amerika, Eropah, Asia, Timur Tengah, etc.

babagan_kita26

Apa We Do

Qianqin khusus ing R&D, produksi lan pemasaran ffu, mesin disinfeksi udara, kothak hepa, ffu, lan solusi produk kamar sing resik.Lini produk kalebu luwih saka 100 model kayata unit filter penggemar khusus (FFU), kothak terminal kamar sing resik, sterilisasi udara kanggo covid-19.
Aplikasi kalebu kamar resik ISO kayata kanggo LCD, chip, panganan, nutrisi, kesehatan lan akeh industri liyane.Sawetara produk lan teknologi wis entuk paten nasional lan hak cipta piranti lunak, lan duwe persetujuan CE lan FDA.

abput_us 40
bab_kita_9
Wiwit taun 2011
+
NO.DARI KARYAWAN
BANGUNAN PABRIK
laba dodolan ing 2021

Pabrik Anyar

Kanggo dekade kepungkur, kanggo patemon kemampuan produktif lan layanan pelanggan uga, kita mung pindhah menyang pabrik anyar kita kang wis liwat 10,000sqm, Ing wektu nampa produksi, uga ndadekke penak saka nyata-wektu produksi data tilak kemampuan, nyata- ganti wektu, ngawasi wektu nyata, nyuda intervensi manungsa kanthi bertahap nalika nambah kualitas produk lan wektu pangiriman, nggawa manajemen penak liyane.

Looking nerusake kanggo mangsa, Qianqin bakal netepi terobosan industri minangka strategi pembangunan anjog, saya ngiyataken inovasi teknologi, inovasi Manajemen lan inovasi marketing minangka inti saka sistem inovasi, lan ngarahake kanggo dadi pimpinan solusi kamar resik.