PRODUK FEATURED

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • babagan_kita_2
  • kita-tim1
  • babagan_kita11
  • babagan awake dhewe
  • mesin tes saringan

Guangdong Qianqin Purification Technology Co.,Ltd.diadegake ing 2011, kita minangka panyedhiya solusi aplikasi teknologi pemurnian udara lan setya nyedhiyakake terminal kamar sing resik sing nyedhiyakake solusi sistem udara.

Sawise luwih saka 10 taun pembangunan terus-terusan lan inovasi, Qianqin wis dadi Produsèn anjog lan donya-kesuwur China produk kamar resik.Ing lapangan manufaktur peralatan dimurnèkaké kualitas dhuwur, Qianqin wis ditetepake teknologi anjog lan kaluwihan account.Utamané ing lapangan Photo- electronics, semi-konduktor, kristal Cairan, pangan, farmasi lan rumah sakit, kita wis dadi partner dipercaya liyane lan liyane pelanggan saka Amerika, Eropah, Asia, Tengah.

MITRA USAHA

WARTA PERUSAHAAN

Looking nerusake kanggo mangsa, Qianqin bakal netepi terobosan industri minangka strategi pembangunan anjog, saya ngiyataken inovasi teknologi, inovasi Manajemen lan inovasi marketing minangka inti saka sistem inovasi, lan ngarahake kanggo dadi pimpinan solusi kamar resik.