Unit Filter Kipas

  • Galvanized Steel Laminar Air Flow Hood Fan Filter Unit Modul

    Galvanized Steel Laminar Air Flow Hood Fan Filter Unit Modul

    Pambuka Unit Filter Fan (FFU) yaiku peralatan pembersih udara kanggo nyuplai hawa sing diresiki menyang ruangan sing resik kanggo manufaktur semikonduktor, kristal cair, lan liya-liyane. Ruang instalasi yaiku kothak langit-langit sistem.Kanggo kamar sing resik gedhe, jumlah FFU sing dibutuhake saka pirang-pirang atus nganti pirang-pirang ewu.Konsep pembangunan FFU 1. Kanggo nyuda biaya mlaku kanthi ngirit energi;2. Kanggo nyuda biaya konstruksi lan istilah kanthi struktur tipis, entheng lan kompak;3. Kanggo nyuda biaya wiwitan kanthi total ...
  • Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    Qianqin 4*2 Unit Filter Fan HEPA Kanggo Kamar Bersih AC FFU Dhukungan OEM/ODM

    Deskripsi PRODUK MODEL NO.QH-570H QH-570B QH-570J QH-1170T L*W*H(MM)(Gambar 1) L*W*H(MM)(gambar 2) L*W*H(MM)(gambar 3) L* W*H(MM)(gambar 4)) Ukuran Eksternal 575*575*250 1175*575*250 1175*575*230 1175*575*277 UKURAN HEPA 570*570*69 1170*570*69 1170*570*69 1170*570*65 1170*570*69 Kebersihan Kelas 100 @ 0.3um(FED CRETERION) Volume Udara 550-750m³/h 800-1350m³/h 800-1350m³/h 1000-1800m³/h 1000-1800m³/h ) Efisiensi 99.99% @ 0.3um–99.99999%@0.12um(O...
  • Unit Filter Fan Ganti HEPA Saka Ing Plate Diffuser

    Unit Filter Fan Ganti HEPA Saka Ing Plate Diffuser

    Fitur produk Digawe saka SUS304 kualitas dhuwur, kekandelan 1.2mm, fitur banyu, tahan kelembapan lan anti-flaming, gampang kanggo ngresiki lan njaga.Cocog kanggo kamar lemari olahraga utawa kamar ganti perusahaan, kanthi 24 kompartemen kapisah karo lawang, saben kompartemen duwe 2 tombol.Ruang panyimpenan sing cukup kanggo nyimpen sandhangan lan barang-barang pribadi liyane kanthi aman.Kanthi amba mbukak 130 °, kapasitas mbukak maksimum saben beting: 10 Kg Rawuh flat dikempalken lan gampang kanggo ngumpul.Lemari resik, sepatu resik...
  • Customized Low Noise Clean Room Modul Ceiling FFU

    Customized Low Noise Clean Room Modul Ceiling FFU

    Konsumsi sing sithik, kinerja super lan biaya operasi sing murah Konstruksi sing sampurna, profil sing kurang lan kecepatan udara sing seimbang Desain fleksibel kanggo cocog karo macem-macem kabutuhan Piranti protèktif multi-level sing aman lan operasi.

  • Qianqin Brand Group Control Unit Filter DC Fan (4 * 4ft) kanggo Kamar Clean

    Qianqin Brand Group Control Unit Filter DC Fan (4 * 4ft) kanggo Kamar Clean

    Analisis struktur dhasar sistem kontrol grup FFU:
    Sistem kontrol distribusi cerdas FFU, utamane digunakake ing kamar sing resik gedhe, bisa gampang ngerteni kontrol desentralisasi ing situs lan fungsi manajemen terpusat lan terpadu.Bisa kanthi fleksibel ngontrol wiwitan, mandheg lan regulasi kacepetan penggemar FFU.Sistem kontrol nggunakake teknologi kontrol partisi kanggo ngatasi masalah kapasitas nyopir winates 485, lan paling bisa ngontrol ewu penggemar.Sistem kontrol iki kalebu telung bagean ing ngisor iki:
    ◆ Sistem manajemen komputer FFU (sistem pemantauan) (opsional miturut panjaluk);
    ◆ sistem host kontrol FFU;
    ◆ Unit kontrol FFU ing situs

  • Low Noise AC 2*4 Unit Filter Kipas kanggo ISO 7 Pharmacy Clean Room

    Low Noise AC 2*4 Unit Filter Kipas kanggo ISO 7 Pharmacy Clean Room

    A 3 - bagean utawa variabel kacepetan airfoil turbo penggemar digawe dening aluminium alloy, kang ngoyak sing paling cocok dirancang dening analisis komputer, menehi efficiency dhuwur lan karakteristik kurang gangguan.

    A nangani mbeta ndadekake transportasi lan instalasi luwih gampang.

    Blok soket safety kanggo nyambungake daya listrik paling cocok kanggo sistem kamar cilik sing resik.

    Filter ULPA opsional, yaiku efisiensi 99,9999% ing 0,12 mikron, kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan wilayah sing resik banget kritis.